Over SteeFITT

Bij SteeFITT willen wij ons in tijde van pandemie├źn en toename van chronische ziekten richten op een gezonder en fitter Nederland. Met meer dan de helft van onze bevolking die lijdt aan overgewicht, willen wij onze aandacht en energie investeren in het vernieuwen en het faciliteren van deze zorg met als uiteindelijk doel: minder druk op de zorg.

VISIE

Een vooruitstrevende organisatie zijn die regionale samenwerking nastreeft waarbij de klant in staat wordt gesteld de regie van zijn eigen gezondheid in handen te nemen.

MISSIE

Het geheel is meer dan de som der delen.

Gewenst is dat de verschillende samenwerkingen, dankzij de bundeling van krachten en diensten, effici├źnter en effectiever worden uitgevoerd dan de som van de afzonderlijke activiteiten.

Wees regisseur van je eigen gezondheid.

Door samen met jou en diverse zorgprofessionals te kijken naar de behoeften en mogelijkheden krijg jij meer grip op je leven.

Veranderen is een proces. Door zonder oordeel te kijken naar ieder onderdeel van het proces komt er ruimte voor mogelijkheden en groei. Het eigen maken van nieuwe gewoontes. Geen dieet of korte interventies die tijdelijk verbetering laten zien. Het is onze missie om permanente verbetering aan te leren met jou als regisseur.